Skip to content

Beweging? Doe het samen!

De lente is in aantocht! Tijd om sportief aan de slag te gaan. Fitter de zomer tegemoet. En hoe leuk is het dan om samen te sporten. Mocht je meer willen bewegen, probeer dan eens samen met iemand één van de volgende activiteiten.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING
Trainen in een klein groepje tot maximaal 10 personen onder begeleiding van jouw Personal trainer. Persoonlijke aandacht en leuk en afwisselend om te doen. De trainingen  zijn elke week weer vernieuwend en op de ochtend en avonden.

BOKS JE FIT! De nieuwe fitness trend voor mannen en juist vrouwen heet Boks fit! Een Boks fit training is de manier om snel calorieën te verbranden, spieren te versterken en conditie op te bouwen. Je traint in een kleine groep met voldoende aandacht in een veilige omgeving. Geen ‘sparring ‘ en direct fysiek contact. Je leert de basis vaardigheden van het boksen op de bokszak en ‘padsen’. Een heerlijke manier ook om je lekker te ontladen na een stressvolle dag of week.  

KICKBOKSEN / BOKSZAK-CIRCUIT TRAINING Kickboksen is de ultieme manier om fitter, vitaler en weerbaarder te worden. Wij bieden trainingen aan om de techniek onder de knie te krijgen en ook de zgn. bokszak / circuit training aan.

BOOTCAMP
Schrijf je nu alvast in voor de wekelijks Bootcamp trainingen! Vanaf mei starten wij met deze trainingen die voor iedereen met een goede gezondheid geschikt is.  

PERSONAL TRAINING / DUO PT Heb je een stok achter de deur nodig? Wil je een ‘turbo-boost krijgen om sneller fitter en sterker te worden? Lukt het maar niet om zelf die overtollige kilo’s kwijt te raken? Dan is Personal training wellicht iets voor jouw!

Neem vrijblijvend contact op en wij gaan samen met je kijken, welke training het beste bij je past. Alle groepslessen kun je per maand opzeggen; wel zo makkelijk.   Stuur ons een mail met je vraag/bericht naar; info@yourpersonaltraining.nl . Vergeet niet je tel.nr te vermelden en wij nemen snel contact op.   Alvast veel beweeg plezier!

Copyright © Your Personal Training