Bootcamp Utrecht | Bootcamp Leidsche Rijn

Bootcamp Utrecht – Leidsche Rijn

Bootcamp Utrecht: gevarieerde groepstraining op diverse buitensport locaties

Voor iedereen die in de omgeving van Utrecht woont, biedt ‘Your Personal Training’ een gevarieerd Bootcamp programma: interactieve groepstrainingen voor zowel jong als oud, die wekelijks op verschillende buitensport-locaties worden gegeven. De outdoor fitness trainingen van Bootcamp Utrecht vinden plaats op diverse locaties in de stad en in specifieke stadsgebieden, zoals de wijk Leidsche Rijn. Elke Bootcamp training wordt verzorgd door ons team van enthousiaste en gedreven trainers. Tijdens de wekelijkse lessen ga je met de groep buiten sporten in een van de vele stadsparken of de bosrijke omgevingen, die Utrecht te bieden heeft. Woon je in Utrecht en wil je graag aan je conditie werken, maar zie je geen uitdaging in sporten op individuele basis of uitsluitend indoor fitness training? Kies dan voor Bootcamp Utrecht – Leidsche Rijn en ga wekelijks met een groep intensief outdoor trainen! Daarnaast bieden wij ook buitensport-programma’s op een van onze Boot-Camp locaties in  Nieuwegein.

Bootcamp Leidsche Rijn: uitdagende outdoor fitness training voor jong en oud

De wekelijkse trainingen van Bootcamp Leidsche Rijn zijn zo breed mogelijk opgezet, om het mogelijk te maken dat deelnemers in verschillende sportniveaus kunnen meedoen. Hierdoor is de outdoor fitness training toegankelijk voor zowel jong en oud, heren en dames, beginners en fanatieke sporters uit Utrecht en omgeving. Onze deskundige Boot-Camp trainers deskundige Boot-Camp trainers stemmen het trainingsprogramma af op het niveau van de groep, zodat iedereen tijdens de buitensport-oefeningen op sportief gebied wordt uitgedaagd. Gedurende de Bootcamp training in Leidsche Rijn worden uiteenlopende cardio- en krachtoefeningen uitgevoerd, om kracht, snelheid, coördinatie, stabiliteit en conditie te verbeteren. Onze outdoor trainingen zijn niet alleen afwisselend en uitdagend, maar ook gericht op een full body workout. Wij zorgen er uiteraard voor dat je altijd kunt trainen op je eigen niveau, zodat je effectief en gericht de volgende sportieve doelen kunt bereiken:

Lijkt het jou ook een uitdaging om wekelijks in groepsverband je gehele lichaam op een buitensport-locatie te trainen en woon je in de gemeente Utrecht? Dan is Bootcamp Leidsche Rijn van ‘Your Personal Training’ voor jou het meest geschikte programma. Schrijf je nu in voor Bootcamp Leidsche Rijn!

Samen werken aan teambuilding tijdens het Business Boot-Camp in Utrecht

Onze Bootcamps in Utrecht en Leidsche Rijn zijn daarnaast ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit of sportief bedrijfsuitje. Tijdens alle Boot-Camp oefeningen staan plezier, samenwerking, communicatie, behendigheid en teamspirit centraal. Ben je op zoek naar uitdagende teambuilding activiteiten voor jouw team of bedrijf en is je organisatie gevestigd in de gemeente Utrecht? Kies dan eens voor wat meer afwisseling en ga voor het uitdagende buitensport event voor bedrijven: Business Bootcamp Utrecht!

Schrijf je nu in voor Bootcamp Utrecht – Leidsche Rijn!

Of je nu in Leidsche Rijn, of op een andere locatie in Utrecht een Bootcamp training wilt volgen met je bedrijfsteam, een groep vrienden, jouw sportteam, met een groep kinderen, of gewoon op individuele basis; het team van Your Personal Training zorgt altijd voor een uitdagend Boot-Camp trainingsprogramma, dat is afgestemd op de wensen van iedere deelnemer. Wil je ook graag in teamverband in de Utrechtse buitenlucht trainen en onder begeleiding van professionele trainers fitter worden? Schrijf je dan nu in voor Bootcamp Utrecht – Leidsche Rijn! Of meld je aan voor outdoor fitness training op een van onze overige locaties bij jou in de buurt. Neem contact op