Veel gestelde vragen

Your Personal Training is een platform voor ZZP Personal trainers en beweeg specialisten. De Personal Trainer is de ‘stok achter de deur’ die je nodig hebt om te komen tot zichtbare en meetbare resultaten. De Personal Trainer is  hierbij de constante factor. Als trainer, coach, aanspreekpunt, motivator en ‘entert(r)ainer’. Een gratis en vrijblijvend consult vinden wij vanzelfsprekend. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking en een van de belangrijkste pijlers van ons succes. We nemen graag de tijd om elkaar te leren kennen.
Personal Training is voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier willen trainen\ sporten onder persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. Personal Training is voor particulieren, ondernemers en bedrijven, instanties, verenigingen. Iedereen die onder persoonlijke begeleiding wil bewegen is aan het juiste adres bij Your Personal Training!
Professioneel, enthousiast en betrokken. Dat is waar wij voor staan… Samenwerken naar realistische doelstellingen. Dat is waar wij voor gaan…! Fitter worden en blijven, conditie opbouwen en behouden, succesvol afslanken. Dit zijn de doelstellingen bij veel van onze cliënten. Belangrijk daarbij is, dat de programma’s leuk en afwisselend zijn om te doen. Om dit te bereiken is er een keuze uit verschillende disciplines / sport-thema’s. Resultaten zijn meetbaar en zichtbaar. Jouw leefstijlverandering is veilig en verantwoord. Het team van personal trainers en beweegspecialisten werkt nauw samen met een expertiseteam, waarin onder andere een diëtist, sportarts en een fysiotherapeut vertegenwoordigd zijn.
Investeren in een Personal Trainer is investeren in jezelf en een gezonde toekomst! Steeds meer mensen hebben een druk schema, elke dag zit vol met afspraken en verplichtingen. Hierdoor komt sporten wel eens onder druk te staan. De noodzaak hiervan wordt vaak ondergeschoven. Een Personal Trainer is de ‘stok achter de deur’ om in een routine van sport en bewegen te komen en sneller tot realistische doelen en resultaten te komen. Het kostenplaatje dat hierbij komt kijken is geheel afhankelijk van doelstelling, de frequentie van de trainingen, welk programma je gaat volgen etc. Voor iedereen wordt een persoonlijk op maat gemaakt programma beschreven, waardoor het niet mogelijk is een vaste prijs te noemen voor Personal Training. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en een persoonlijk programma? Neem dan contact op via ons contact formulier. Wij zullen dan contact met je opnemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.
Personal Training kan overal worden gegeven waar je maar wilt. Wij trainen op diverse binnen locaties, in bossen en parken, in woonkamer of tuin of op kantoor. Kortom, de Personal Trainer komt naar je toe om samen een uitdagende training aan te gaan! Bootcamp en andere groepslessen staan vermeld in het lesrooster.