Ons netwerk

Het Expertiseteam

Er is een collegiaal samenwerkingsverband met een team van experts. Elk uitgesproken deskundig op ieders vakgebied.
Deze professionals maken een multidisciplinaire aanpak mogelijk. Onze partners treft u hier aan.
 
 

fysiotherapie de klerk

Fysiotherapie de Klerk

Bij Fysiotherapie de Klerk in Utrecht kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en oefentherapie Cesar. Daarnaast zijn zij ook beschikbaar voor (sport)massage. Je hebt geen verwijzing van een (huis)arts nodig om bij hen een afspraak te maken. Eén telefoontje is voldoende!

Het gedreven team van Fysiotherapie de Klerk adviseert, behandelt en begeleidt jou graag, om ervoor te zorgen dat het lichaam weer optimaal functioneert. Al hun therapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister ingeschreven.

Voor meer informatie zie: www.fysiotherapie-deklerk.nl

Oefenexpert

OefenExpert, praktijk voor (Kinder ) Oefentherapie Cesar

OefenExpert, Praktijk voor (Kinder-) Oefentherapie Cesar. Er wordt gekeken naar de alledaagse houdingen en bewegingen in combinatie met de voorkomende problemen. Met deze informatie wordt een behandelplan opgesteld waarna er geoefend zal worden. De oefentherapeut richt zich op het verminderen en wegnemen van klachten aan het houding en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen veroorzaakt zijn door letsel na ongeval, ziekte of niet optimaal beweeggedrag. Tijdens de behandeling krijgt u bovendien advies hoe u klachten in de toekomst kunt voorkomen. U leert bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren. En u verbetert uw houding en ontdekt een optimale manier van bewegen. Oefentherapie is in alle opzichten goed voor uw gezondheid! Voor meer informatie neem een kijkje op www.oefenexpert.nl

Fysio vandaag

Fysiotherapie Dankzij de ruime expertise en jarenlange ervaring van onze vier fysiotherapeuten zijn wij in staat om u een volledig pakket fysiotherapie te bieden. In onze 3 praktijkruimtes en 1000 m2 Health en Fitness Centre staan we u bij in het behalen van uw fysieke doelstellingen. De fysiotherapeuten van Fysio vandaag zullen u o.a. begeleiden bij uw klachtherstel, het behalen van (sport)doelen of het ontwikkelen van een Persoonlijk Behandelplan.

 

Down Under

Toplocatie voor watersport, recreatie & horeca! Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub. Down Under is the place to be! Down Under is tevens een inspirerende vergaderlocatie en perfect voor een actief bedrijfsuitje.

basic fit

Basic Fit

Marktleider op het gebied van fitnesscentra in Nederland. Your Personal Training heeft contracten met Basic Fit Utrecht Galgenwaard en Basic Fit Houten om exclusief Personal Training aan te mogen bieden. Mooie sportcentra met verzorgde sport en omkleed faciliteiten.

Psychologie

mw.Drs.M.D.M. (Monique) van Eck
GZ-psycholoog, Eerstelijnspsycholoog
www.ggzhouten.nl
Rimpelmos 20 3994 LZ Houten
06-34492930
psycholoog@casema.nl

De samenwerking met Your Personal Traning komt voort uit de overtuiging dat fitheid, kracht en welbevinden niet alleen ontstaan of verbeteren door fysieke training. Mentale factoren spelen hierin ook een grote rol. Het is belangrijk dat binnen een trainingsschema hiervoor ook aandacht is.

Bijvoorbeeld bij de wens om gewicht te verliezen, kan het winst opleveren de training te combineren met een aantal afspraken in mijn praktijk. Er kan dan aandacht besteed worden aan de functie van het (over)eten en thema’s als zelfvertrouwen en assertiviteit. Verder kan het zinvol zijn om training te combineren met psychologische consulten als er sprake is van overbelasting/burn-out, somberheid/inactiviteit en als er tijdens training mentale blokkades naar boven komen.

Ik werk kortdurend, praktisch en resultaatgericht voornamelijk onderbouwd vanuit de cognitieve gedragstherapie en Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Door de korte lijnen met de trainers van YPT kunnen wij elkaar snel inschakelen en met elkaar overleggen (met toestemming van de client) en zo optimaal gebruik maken van elkaars expertise waardoor er een zeer persoonlijk plan van aanpak/maatwerk ontstaat.

Sinds 2004 heb ik een eigen psychologiepraktijk in Houten gericht op diagnostiek en behandeling van (jong)volwassenen.
Specialiteit en affiniteit ligt op het gebied van verwerking/hantering van (chronische) lichamelijke aandoeningen, revalidatie en eetstoornissen.
Sinds mijn afstuderen in 1997 heb ik veel werkervaring opgedaan binnen algemene ziekenhuizen, andere eerstelijnspraktijken en revalidatiecentrum.