Onze programma's

Personal Training

Personal training Houten

Je beseft dat het belangrijk is om gezond en vitaal te zijn… en te blijven! Er zijn helaas ook genoeg excuses, waardoor je er niet in slaagt om tijd en energie te (blijven) steken in sport en beweging. Wat de reden of het excuus ook mag zijn: de gevolgen liegen er niet om. Een verhoogd risico op overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, stress gerelateerde aandoeningen, waaronder tekort aan energie, een verminderd (zelf)vertrouwen en grote kans op een Burn-out!

Read More

Power PT

Power PT training - Your Personal Training Houten

Power PT is een sportspecifiek programma van 30 minuten met je eigen Personal Trainer!

Power PT is een sportspecifiek programma van 30 minuten. Tijdens deze training zal je gericht trainen op bepaalde doelstellingen die jij bepaald. Gaat 60 minuten jou te ver? Sport je al voldoende maar wil je specifieke aanwijzingen? Schiet het budget te kort voor een volledige Personal Training sessie van 60 minuten? Dan is Power PT wat voor jou!

Je wilt bepaalde spiergroepen extra trainen?

  • Een flinke conditiework-out?
  • Alleen focussen op benen, billen, buik en/ of armen
  • Kickboxing technieken leren van een gediplomeerd vechtsportinstructeur?

Dan is Power PT iets voor jou! Plan vandaag nog een proefles in:

PROEFLES INPLANNEN

 

 

Kickboxing

Kickboxing - Your Personal Training Houten

Kickboxing in Houten

Wil jij werken aan je conditie, lenigheid en zelfvertrouwen? Dan is kickboxing iets voor jou! Zowel volwassenen als kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons in Houten kickbokslessen volgen. Of je nu voor het eerst begint met kickboksen of al ervaring hebt met deze vechtsport: met onze gevarieerde trainingsprogramma’s is er een kickboxing training voor ieder niveau.

Kickboksen voor jong en oud

Onze kickboxing trainingen in Houten zijn geschikt alle leeftijden. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen de lessen volgen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Dat is ook één van de redenen waarom kickboksen zo’n populaire sport is.

Afwisselende en uitdagende kickbokslessen

Kickboksen helpt je om je hoofd leeg te maken, een fitter lichaam te krijgen en je conditie op te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Om je daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft Your Personal Training zeer afwisselende en uitdagende trainingsprogramma’s ontwikkeld. Zo worden bijvoorbeeld tijdens de kickbokslessen in Houten diverse kickboxing technieken afgewisseld met conditieoefeningen. En natuurlijk ontbreekt het kickboksen op de ‘heavy’ bokszakken niet tijdens de training!

Ervaren kickboxing trainers

Iedere kickboxing training in Houten wordt gegeven door deskundige instructeurs met een specialisatie in de vechtsport. Zij delen hun kennis en jarenlange ervaring graag met jou! Met een afwisselende lesopbouw zorgen de trainers er bovendien voor dat elke kickboksles leuk en leerzaam is. En net zo belangrijk; iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau en op een verantwoorde manier meedoen.

Meld je aan voor een proefles kickboxing in Houten

Nieuwsgierig geworden, maar weet je niet zeker of kickboksen iets voor jou is? Probeer het gewoon eens een keer uit, geef je vandaag nog op voor een proefles kickboxing in Houten:

PLAN DIRECT JE PROEFLES IN

 

 

Small Group Training

Small Group Training in Houten

Wil je ook onder begeleiding van een personal trainer in een kleine groep van 2 tot maximaal 6 personen trainen? Ga dan voor Small Group Training in Houten! Het is de perfecte combinatie van de persoonlijke aandacht van een Personal Trainer en trainen in groepsverband. Read More

Succesvol afvallen

Afvallen met jouw personal trainer in Houten

Wie wil afvallen heeft vaak eerdere pogingen ondernomen om dit te realiseren. Beginnen met afvallen is een ding; volhouden en slanker blijven ligt gecompliceerder. Er zijn meer boeken over geschreven dan er in een huiskamer passen en er zijn veel producten en diëten die veel beloven en geen of tijdelijk resultaat bieden.

De oplossing? Ga sporten en afvallen onder begeleiding van onze personal trainer in Houten. Read More

Mental Coaching

Het TransVorm trainingstraject

We ondervinden dagelijks stress. Een geringe mate van stress is geen probleem, maar als het te lang blijft duren en je er hinder van ondervindt is het tijd om er iets aan te doen. We leven in een hectische samenleving en daardoor zorgen steeds meer mensen minder voor het eigen welzijn. Hierdoor kunnen er (ernstige) lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan.

Read More

Bootcamp

Bootcamp - Your Personal Training Houten

Bootcamp is een groepstraining die bij ons wordt gegeven door speciaal opgeleide Bootcamp-instructeurs. Your Personal Training geeft deze trainingen op diverse locaties, in parken of in een bosrijke omgeving. De Bootcamptraining is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Het programma is dusdanig dat Iedereen kan meedoen met Bootcamp! Read More

Sport en events voor bedrijven

Sport en events voor bedrijven door Your personal Training

Van bedrijfsfitness tot sportieve teambuilding events. Indoor en outdoor op locatie. Wij beschikken naast indoorfaciliteiten over een prachtig recreatiegebied centraal in Midden Nederland. Of het nu gaat om 5 of 500 personen, wij gaan met u aan de slag!

Daag ons uit!

Geef uw wensen hieronder door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

    captcha