Skip to content

Your Personal Training Studio in Houten ‘Corona Proof’!

Personal training studio Houten is Corona-proof

De afgelopen weken is hard gewerkt om de personal training studio aan de Kruisboog 34 te Houten van Your Personal Training opnieuw in te richten. Het resultaat is dat de personal training zaal in 3 vakken is gedeeld en klanten veilig en verantwoord weer aan de slag kunnen.

 

Ga aan de slag met de beste personal trainers uit Houten

Naast deze fantastische personal training studio beschikken wij over een privé en afgesloten buitenterrein. Niet alleen onze personal fitness studio in Houten is verbouwd, ook ons team van professionele personal trainers is uitgebreid en ‘ready to go’!

 

Sta je te popelen om weer te gaan trainen? Wij ook!

Wij merken dat veel van onze bestaande klanten staan te popelen om weer te beginnen met personal training. Daarnaast worden we ook steeds vaker benaderd door nieuwe klanten. Overgewicht, te weinig beweging en stress; het zijn allemaal gevolgen van de Corona crisis en de bewegingsbeperkingen die wekenlang zijn opgelegd. Sta je ook te popelen om weer te gaan trainen? De personal trainers van Your Personal Training staan klaar om jou te helpen je fitheid en vitaliteit te verbeteren!

 

Gratis proefles van onze personal trainer in Houten

Wil je aan de slag, maar liever niet alleen trainen? Of kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt nu een gratis proefles volgen bij Your Personal Training Studio in Houten. Naast de proefles krijg je ook gratis advies van onze personal trainer.

Interesse in een gratis adviesgesprek en proefles? Bel ons op 06 53 51 66 10.

Je kunt ook het formulier hieronder invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Gratis adviesgesprek en proefles aanvragen:

[contact-form-7 id=”2853″ title=”Contact form – gratis proefles”]

 

 

Copyright © Your Personal Training