Personal Training Studio Houten | Personal Trainer Houten

Personal Training Studio Houten

Woon je in Houten en wil je graag 1-op-1 trainen in een moderne en rijk uitgeruste privé studio? Lijkt het je daarnaast ook een uitdaging om samen met een persoonlijke fitness coach te sporten, die jou motiveert om het beste uit jezelf te halen?

Dan is onze personal training studio in Houten voor jou dé locatie voor het volgen van uitdagende 1-op-1 trainingen. Hier kun je niet alleen de drukte, lange wachttijden en harde muziek van een fitness centrum ontlopen; samen met je personal trainer werk je ook veel doelgerichter, efficiënter en effectiever aan het bereiken van jouw persoonlijke trainingsdoelstellingen.

Wat maakt Your Personal Training Studio zo uniek? Wij geven 5 redenen:

#1: Onze trainingsstudio is specifiek ingericht om een zo veelzijdig mogelijk 1-op-1 trainingsprogramma aan te bieden. Met deze unieke locatie hebben wij bovendien de primeur in Houten!

#2: Op deze sportlocatie maken wij uitsluitend gebruik van de meeste moderne trainingsfaciliteiten.

#3: Zelfstandige fitness trainingen kunnen je het gevoel geven dat je richtingloos en doelloos aan het sporten bent. De personal trainer verzorgt altijd het best passende trainingsprogramma, compleet toegesneden op je sportdoelen. Zo worden jouw trainingsresultaten niet alleen meetbaar, maar ook sneller zichtbaar.

#4: In de personal training studio van YPT staan professionele coaches voor je klaar, om je op een een positieve manier te motiveren en je volledige aandacht te geven. Zo haal je gegarandeerd een maximaal resultaat uit het trainingsprogramma.

#5: De individuele trainingen van de personal trainers zijn uitdagend, afwisselend en doelgericht.

Wat kan onze privé studio en personal trainer jou bieden?

Het trainingsprogramma van onze personal training studio staat geheel in het teken van het nastreven van je persoonlijke doelen. Hierbij krijg je intensieve ondersteuning van een van de lifestyle & fitness trainers. Zo krijg je tijdens elke oefening persoonlijke en gerichte coaching, zodat je ook het maximale uit iedere oefening kan halen.

Elke personal trainer benut zijn specifieke expertise om jou te helpen je sportieve doelen op de meest efficiënte wijze te behalen. In onze personal training studio sport je samen je met je eigen persoonlijke coach, die jou telkens weer motiveert om je fysieke en mentale gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Welke fysieke doelen kun je zoal met onze personal training nastreven?

  • Het vergroten van je spierkracht
  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen en algehele conditie
  • Fitter worden
  • Herstellen van een blessure
  • Op een verantwoorde manier afvallen of aankomen
  • Het versterken van je fysieke en mentale weerstand

Dé sportstudio voor personal trainingen in Houten

Onze personal training studio bevindt zich op de Kruisboog 34 in Houten, in het gebouw van Sportcentrum the Dome. Op deze bijzondere trainingslocatie ontvang je 1-op-1 coaching van professionele personal trainers en kun je ongestoord trainen. Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om deze trainingen samen met je partner, vriend of vriendin te volgen.

Naast deze moderne sportstudio in Houten, beschikt Your Personal Training over diverse andere indoor en outdoor locaties en in Nieuwegein.

1-op-1 trainen met jouw persoonlijke fitness coach

Wil je ook 1-op-1 trainen in een trainingsstudio, die geheel is ingericht voor zowel individuele trainingen, als Small Group Training? Neem vandaag nog contact op met het team van YPT voor meer informatie omtrent de trainingsmogelijkheden op onze personal training studio in Houten. Of probeer het gewoon eens een keer uit:

PLAN EEN PROEFLES IN

 

 

Benieuwd hoe de fitness studio van YPT er van binnen uitziet?

Ben je benieuwd wat onze sportstudio te bieden heeft? Bezoek dan Sportcentrum The Dome in Houten en loop een keer bij ons binnen om de trainingslocatie te bekijken en persoonlijk kennis te maken met de personal trainers van YPT.

Volg ook personal training in de studio van YPT!

Ben je overtuigd geraakt van de meerwaarde van onze personal training studio en wil je graag een 1-op-1 trainingsprogramma bij ons volgen? Vraag dan hieronder een proefles aan bij de sportstudio van YPT en start morgen al met het nastreven van je trainingsdoelen!

PROEFLES INPLANNEN