Kickboxing Houten | Kickboksen in Houten | Your Personal Training

Kickboxing

Kickboxing - Your Personal Training Houten

Kickboxing in Houten

Wil jij werken aan je conditie, lenigheid en zelfvertrouwen? Dan is kickboxing iets voor jou! Zowel volwassenen als kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons in Houten kickbokslessen volgen. Of je nu voor het eerst begint met kickboksen of al ervaring hebt met deze vechtsport: met onze gevarieerde trainingsprogramma’s is er een kickboxing training voor ieder niveau.

Kickboksen voor jong en oud

Onze kickboxing trainingen in Houten zijn geschikt alle leeftijden. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen de lessen volgen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Dat is ook één van de redenen waarom kickboksen zo’n populaire sport is.

Afwisselende en uitdagende kickbokslessen

Kickboksen helpt je om je hoofd leeg te maken, een fitter lichaam te krijgen en je conditie op te bouwen of naar een hoger niveau te tillen. Om je daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft Your Personal Training zeer afwisselende en uitdagende trainingsprogramma’s ontwikkeld. Zo worden bijvoorbeeld tijdens de kickbokslessen in Houten diverse kickboxing technieken afgewisseld met conditieoefeningen. En natuurlijk ontbreekt het kickboksen op de ‘heavy’ bokszakken niet tijdens de training!

Ervaren kickboxing trainers

Iedere kickboxing training in Houten wordt gegeven door deskundige instructeurs met een specialisatie in de vechtsport. Zij delen hun kennis en jarenlange ervaring graag met jou! Met een afwisselende lesopbouw zorgen de trainers er bovendien voor dat elke kickboksles leuk en leerzaam is. En net zo belangrijk; iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau en op een verantwoorde manier meedoen.

Meld je aan voor een proefles kickboxing in Houten

Nieuwsgierig geworden, maar weet je niet zeker of kickboksen iets voor jou is? Probeer het gewoon eens een keer uit, geef je vandaag nog op voor een proefles kickboxing in Houten:

PLAN DIRECT JE PROEFLES IN