Mental Coaching

Mental Coaching

Het TransVorm trainingstraject

We ondervinden dagelijks stress. Een geringe mate van stress is geen probleem, maar als het te lang blijft duren en je er hinder van ondervindt is het tijd om er iets aan te doen. We leven in een hectische samenleving en daardoor zorgen steeds meer mensen minder voor het eigen welzijn. Hierdoor kunnen er (ernstige) lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan.

Voor het mentale coachingtraject is TransVorm ontwikkeld.

Transvorm bestaat uit een unieke combinatie van training en coaching sessies, gericht op samenwerking tussen lichaam en geest. Waarom kiezen voor TransVorm? Transvorm is voor een ieder die zijn of haar levenspatroon wil veranderen en energieker, gezonder en bewuster wil leven. Het programma is bijzonder geschikt voor mensen die een (aankomende ) burn-out ervaren. Het traject.

  • Fase 1: Het in kaart brengen van de behoeften en gewenste resultaten. Fysieke testen. Psychologisch onderzoek (optioneel).
  • Fase 2: Inzicht krijgen in eigen patronen. Fysiek in beweging komen. Psychologisch onderzoek (optioneel).
  • Fase 3: Implementeren ‘nieuwe leefstijl. Verhogen algehele fitheid en energieniveau.
  • Fase 4: De opgebouwde routine verstevigen en verankeren in het dagelijks leven.

Your Personal Training is het platform in de regio Houten en Utrecht op het gebied van Personal Training en Coaching. Wij helpen je op weg naar een gezonde leefstijl!

Zet vandaag nog de eerste stap!

Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan:

    captcha