Afvallen in Houten

Succesvol afvallen

Afvallen met jouw personal trainer in Houten

Wie wil afvallen heeft vaak eerdere pogingen ondernomen om dit te realiseren. Beginnen met afvallen is een ding; volhouden en slanker blijven ligt gecompliceerder. Er zijn meer boeken over geschreven dan er in een huiskamer passen en er zijn veel producten en diëten die veel beloven en geen of tijdelijk resultaat bieden.

De oplossing? Ga sporten en afvallen onder begeleiding van onze personal trainer in Houten.

Personal training, eventueel in combinatie met coaching, biedt de meest complete ondersteuning die nodig is om succesvol af te vallen en blijvend resultaat te boeken. Onze personal trainer werkt daarnaast intensief samen met een diëtist en/of gewichtsconsulent.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het afvallen? Maak dan hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze personal trainers in Houten!

Hulp bij afvallen: 1-op-1 begeleiding én voedingsadvies

“Je bent wat je eet“ is een gevleugelde uitspraak en zegt alles. Voeding en dan vooral wat je eet en drinkt heeft een groot effect op ons gewicht, gezondheid en kwaliteit van leven. Hoewel sport en beweging een absolute bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is voeding de sleutel tot een gezond gewicht!

In het ‘gevecht‘ tegen de overtollige kilo’s hebben onze personal trainers, diëtisten en gewichtsconsulenten de expertise in huis om je optimaal te ondersteunen en te adviseren.

We begeleiden je persoonlijk bij het afvallen en sporten, we geven voedingsadvies op maat en reiken handige tools aan, zodat je inzicht krijgt in wat voor jou belangrijk is om te eten en te drinken….en wat vooral niet!

Dus wacht niet langer; meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek met jouw personal trainer in Houten en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gezonde leefstijl!

Afvallen in combinatie met personal training in Houten

Gezond afvallen doe je bij Your Personal Training in Houten! Ben je nieuwsgierig hoe onze personal trainer jou daarbij kan helpen, door middel van persoonlijke begeleiding, training en coaching? Dat ontdek je tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze trainers!

Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan:

    captcha