Small Group Training in Houten | Your Personal Training

Small Group Training

Small Group Training in Houten

Wil je ook onder begeleiding van een personal trainer in een kleine groep van 2 tot maximaal 6 personen trainen? Ga dan voor Small Group Training in Houten! Het is de perfecte combinatie van de persoonlijke aandacht van een Personal Trainer en trainen in groepsverband.

Personal Training is een op maat gemaakt programma waarbij individueel getraind wordt, met als doelstelling het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn. Nu is er dus ook een prima alternatief voor deze individuele training: Small Group Training!

Personal Training in een kleine groep

Niet alleen heb jij de voordelen van een Personal Trainer, maar je deelt ook nog eens de kosten! Maar de individualiteit wordt niet uit het oog verloren. Ieder traint op zijn eigen niveau, werkt naar persoonlijke doelstellingen maar wel door middel van teamwork, groepsgericht trainen en de ‘stok achter de deur’.

De trainingen van Your Personal Training zijn uitdagend, effectief, exclusief én betaalbaar. Dus wacht niet langer; start ook met Small Group Training in Houten, motiveer elkaar en deel elkaars energie!

PLAN DIRECT JE PROEFLES IN