Personal Training Houten - Utrecht e.o. | Your Personal Training

Personal Training

Personal training Houten

Je beseft dat het belangrijk is om gezond en vitaal te zijn… en te blijven! Er zijn helaas ook genoeg excuses, waardoor je er niet in slaagt om tijd en energie te (blijven) steken in sport en beweging. Wat de reden of het excuus ook mag zijn: de gevolgen liegen er niet om. Een verhoogd risico op overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, stress gerelateerde aandoeningen, waaronder tekort aan energie, een verminderd (zelf)vertrouwen en grote kans op een Burn-out!

Train met onze personal trainer in Houten en omstreken!

Personal Training is een op maat gesneden programma. Met als doelstelling het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn. De Personal Trainer is daarbij de ‘stok achter de deur’ die je nodig hebt om te komen tot zichtbare en meetbare resultaten. De Personal Trainer is hierbij de constante factor. Als trainer, coach, aanspreekpunt, motivator en ‘entert(r)ainer’.

Personal training in de studio, aan huis of buiten

Onze personal trainers verzorgen niet alleen personal training in de privé studio in Houten, maar ook aan huis of buiten. Waar je ook wilt trainen, of dat nu in onze studio is, bij jou thuis of in de buitenlucht; bij Your Personal Training is het allemaal mogelijk!

Van intake naar heldere en meetbare resultaten.

Een gratis en vrijblijvend gesprek vinden wij vanzelfsprekend. Vertrouwen is de basis van de samenwerking en een van de belangrijkste pijlers voor succes. We nemen graag de tijd om elkaar te leren kennen. Na het oriëntatiegesprek volgt het intake gesprek waarbij wij:

· Kennismaken vervolg.

We gaan samen bepalen ; waar sta je nu ? Wat wil je bereiken? Hoe gaan we dit doen ?

· Invullen en bespreken Leefstijlanalyse.

Met het beantwoorden van een vragenformulier ontstaat er inzicht in gezondheid, en eventuele (fysieke ) beperkingen.

Fitheidsprofiel.

Door het afnemen van een aantal (sport) testen krijgen we een fitheidsprofiel.

Doelstellingen.

We weten waar je nu staat en we gaan nu bekijken wat je wilt bereiken door het vaststellen van doelstellingen. Daarbij geven wij aan of de doelstellingen realistisch zijn.

Maken van afspraken.

We maken afspraken over trainingen, frequentie, locatie (onze privé studio, aan huis of buiten), voedings en/of coaching trajecten. Indien wenselijk of noodzakelijk volgt eerst doorverwijzing naar arts, fysiotherapeut of diëtist/voedingsdeskundige. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse specialisten.

Evaluatie.

Regelmatig bijpraten is van belang! Programma’s worden regelmatig aangepast om de trainingen leuk en afwisselend te houden.

Klaar voor de uitdaging?

Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan:

    captcha

     

    Personal training Houten - Trainen op basis van jouw doelen