Inge van Laar

Inge van Laar

Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam, sport en beweging. Ik vind het heerlijk om zelf te sporten, maar ook om met anderen in beweging te zijn.

Als sportcoach vind ik het tot op de dag van vandaag nog steeds het allermooiste om me mee bezig te houden. Het trainen en begeleiden van diverse personen op verschillende niveaus vraagt om maatwerk en het zorgt ervoor dat iedere begeleiding of training anders is. Het plezier en de progressie geeft heel veel voldoening.

Als Vitaliteitsadviseur en Stresscounselor combineer ik de fysieke trainingen met mentale ondersteuning. Iedereen loopt wel eens tegen de hectiek van het leven aan. Gebeurtenissen die je leven op zijn kop zetten, het gevoel dat je altijd maar moet presteren en nooit even afwezig kunt zijn. We herkennen het allemaal en moeten ermee om gaan, maar soms gaat het even niet meer en ligt lichamelijke en mentale uitval op de loer. Bewegen is een prachtig middel en “medicijn” om zowel fysiek als mentaal weer in balans te komen.

Op gepaste wijze en met zorg de beweging weer op gang brengen.

De interactie en het plezier tijdens trainingen, maar ook de diepgang tijdens coachgesprekken, daar krijg ik energie van!

Expertise
Trainingen voor vrouwen
Fysieke en Mentale beweging
Circuittraining
Conditietraining
Powerwalk training

Opleidingen
Sportinstructeur allround
Vitaliteitsadviseur (Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid)
Stress counselor
Powerwalk Trainer

PLAN EEN PROEFLES IN BIJ INGE