De beste Personal Trainers uit Houten en Utrecht | Your Personal Training

rob stekelenburg

Rob Stekelenburg

Als sinds mijn vroege jeugd beoefen ik diverse sporten en heb ik zowel nationale als internationale successen behaald.

MEER OVER ROB

tommy van hees

Tommy van Hees

Ik vind het erg belangrijk om mensen bewust te maken van de positieve gevolgen van training en gezonde voeding op het lichaam.

MEER OVER TOMMY

menno

Menno van den Burg

Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan om jouw doel te bereiken.Van jongs af aan en was ik al druk met sporten en bewegen.

MEER OVER MENNO

rene boom

Rene Boon

Ik ben al sinds 2000 actief in de fitnessbranche en heb veel ervaring opgedaan als Personal Trainer, Bootcamp instructeur en functioneel trainer.

MEER OVER RENE

Maria Gernler

Samen op weg naar een fittere versie van jezelf! Een bijdrage leveren aan het behalen van je doelen en vooruitgang zichtbaar maken, geeft mij veel energie.

MEER OVER MARIA

Fit for Brian

Brian Smeulders

Of je nu wilt trainen naar een sportief doel, terugkomt van een blessure of simpelweg je spieren wilt trainen; ik help jou je doelen te bereiken.

MEER OVER BRIAN

Michael de Borst

Michael de Borst

Sporten zit er bij mij al van jongs af aan in. Ik heb een passie om mensen te helpen hun doelen te bereiken en er echt plezier uit te putten.

MEER OVER MICHAEL

Wesley Boer

Een betere conditie, sterker worden, afvallen of juist aankomen; wat je doel ook mag zijn, samen kunnen we dit bereiken!

MEER OVER WESLEY

Tessa Sturkenboom

Een nieuwe vitale versie van jezelf maken is een groot avontuur waarin ik jou wil helpen. Samen doelgericht trainen met plezier!

MEER OVER TESSA

Lyenne

Lyenne van der Steen

Mijn naam is Lyenne en ik ben gecertificeerd Personal Trainer.