Your Personal Trainers

rob stekelenburg

Rob Stekelenburg

Vanaf mijn vroege jeugd beoefen ik diverse sporten en behaalde Nationale en Internationale successen.

MAAK KENNIS MET ROB

ron van lamoen

Ron van Lamoen

Als ervaren professional werk ik graag met mensen om hun gestelde doelen te behalen met het in acht nemen van hun fysieke en mentale mogelijkheden.
Meer info…

martin kocken

Martin Kocken

Ik help u graag uw doelen te bereiken, welke dat ook zijn: afvallen, aankomen, fitter worden, hardlopen, het maakt niet uit!
Meer info…

tommy van hees

Tommy van Hees

Ik vind het erg belangrijk om mensen bewust te maken van de positieve gevolgen van training en gezonde voeding op het menselijk lichaam.
Meer info…

lois van der linde

Lois van der Linde

Samen streven naar gevarieerde en plezierige trainingen om zo de gestelde doelen te behalen, dat is waar ik voor ga! Samen werken we aan een fittere toekomst!
Meer info…

menno

Menno van den Burg

Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan om jouw doel te bereiken.Van jongs af aan en was ik al druk met sporten en bewegen.
Meer info…

rene boom

Rene Boon

Ik ben al sinds 2000 actief in de fitnessbranche waar ik veel ervaring hebt opgedaan als Personal Trainer, Bootcamp instructeur en functioneel trainer.
Meer info…

Maria Gernler

Samen op weg naar een fittere versie van jezelf! Een bijdrage leveren waardoor doelen behaald worden en vooruitgang zichtbaar wordt, geeft mij veel energie.
Meer info…

Lucie Fiala

The human body is meant to move and this is what I like to help people do, through cardio, strength, and sport specific training. Fitness is a unique experience for every person
Meer info…

Fit for Brian

Brian Smeulders

Je fit en krachtig voelen, wie wil dat niet? Of je nu wilt trainen naar een sportief doel, terugkomt van een blessure of simpelweg je spieren wilt trainen, met persoonlijke training kan ik je helpen jouw doelen te bereiken. Meer info…

Michael de Borst

Michael de Borst

Sporten zit er bij mij al van jongs af aan in. Ik kom echt uit een sport familievoetbal, tennis, handbal en mountainbiken wordt er in mijn familie fanatiek gedaan. Meer info…

Wesley Boer

Een betere conditite, sterker worden, afvallen of juist aankomen, samen kunnen we dit bereiken!
Meer info…

Tessa Sturkenboom

Een betere conditite, sterker worden, afvallen of juist aankomen, samen kunnen we dit bereiken!
Meer info…