Skip to content

Amsterdam Marathon’17 een feit na Mylogenics behandeling van trainer Tommy

Met een marathon in het vooruitzicht zijn er een aantal voorwaarden om “klaar” aan de start te staan; veel trainen, gezond eten, veel slapen. Hierbij ga je ervan uit dat blessures buiten de deur blijven omdat je goed voor jezelf zorgt. Al die tijd heb ik dit dan ook gedaan, tot de laatste lange duur training op het prachtige eiland Texel. Waar ik eerder veel op asfalt heb getraind was het terrein op Texel toch andere koek. Naast asfalt bestond het parcours uit bospaden, duinpaden en mul zand. Alle trainingen heb ik geen klachten gehad, tot het bospad. In mijn knie voelde ik een pijnscheut, hij schoot op slot en bewegen was pijnlijk, echt pijnlijk. De Marathon nog 3 weken ver weg.
De week na de run op Texel had ik bij alle dagelijkse dingen last van mijn knie. Hardlopen was nooit pijnvrij maar de Marathon wacht niet.

Trainer Tommy bood een Quick Fix behandeling aan in de week voor de marathon. Direct merkte ik verschil, de pijnsteken waren verdwenen en ik kon weer mijn dagelijkse dingen doen zonder last van de knie.
Twee dagen voor de marathon heeft Trainer Tommy mij nogmaals behandeld, dit keer geen Quick Fix maar een volledige behandeling waarbij mijn hele gebied van bil tot knie werd getest. Wat we al dachten bleek zo te zijn, er was nauwelijks activatie in het gebied van bil tot knie waardoor de pijn is uitgestraald naar de knie, de aanhechting van dit gebied.

Trainer Tommy heeft zijn Mylogenics techniek gebruikt om het gebied van bil tot knie weer actief te krijgen. Direct na de behandeling merkte ik weer verschil, het voelde als ‘verlichting’, de spieren stonden niet meer strak en ik had direct meer bewegingsruimte rondom mijn heup. Je zou het kunnen vergelijken met een elastiekje, eerst voelt het alsof een elastiek je tegenhoudt en nu is die druk weg. Natuurlijk was het afwachten hoe mijn knie het zou doen tijdens de Marathon, 42,195km, nog twee dagen te gaan!

Resultaat
Pijnvrij! 42,195 km heb ik geen pijn ervaren rondom mijn knie! De Mylogenics behandeling van trainer Tommy heeft mij op zeer korte termijn een pijnvrije Marathon opgeleverd! Kortom; ervaar je een klacht maar heb je een mooi sportdoel voor ogen? Trainer Tommy kijkt niet alleen naar het gebied van de klacht maar kijkt verder. Door verschillende testjes af te nemen behandelt hij de spieren die leiden naar de pijnklacht.

Personal Trainer Loïs

Copyright © Your Personal Training