Skip to content

Over ons

Ons doel

Waar wij voor staan

Professioneel, enthousiast en betrokken. Dat is waar wij voor staan… Samenwerken naar realistische doelstellingen. Dat is waar wij voor gaan… Resultaten zijn meetbaar en zichtbaar. Jouw leefstijlverandering is veilig en verantwoord. Personal Trainers en beweegspecialisten werken nauw samen met een expertiseteam, waarin onder andere een diëtist, sportarts en een fysiotherapeut vertegenwoordigd zijn. Wacht niet langer en investeer in jezelf!

Verzorgd door professionals!

Fitter worden en blijven, conditie opbouwen en behouden, succesvol afslanken. Dit zijn de doelstellingen bij veel van onze cliënten. Belangrijk daarbij is, dat de programma’s leuk en afwisselend zijn om te doen. Om dit te bereiken is er een keuze uit verschillende disciplines / sport-thema’s. Hieronder een overzicht:

 • Personal training
 • Small Group Personal training
 • Transvorm / Coaching
 • Kickboksen
 • Bokszak/circuit training
 • Pilates
 • Open WOD training

Reviews

"Sinds eind van de zomer ben ik twee maal per week aan het kickboksen met Rob. Mijn doelen zijn tweeledig. Enerzijds wilde ik flink wat kilo’s afvallen en anderzijds wilde ik ook leren kickboksen. Inmiddels een paar maanden verder en bijna 10 kilo lichter mede dankzij de intensieve trainingen. Rob is erg prettig om mee te trainen en hij legt alles goed uit. De trainingen worden rustig opgebouwd naar wat je kan en ook zelf aangeeft. Na een training voel ik me de rest van de dag super lekker. De sfeer bij your personal training is verder ongedwongen. Ik beveel dit dan ook zeker aan voor eenieder die op sportief vlak aan de slag wil".
Jan-Paul
“Als oudere Waterskier, snow- en wake-boarder is het van groot belang dat ik fit en met name stabiel blijf. Dit om blessures als gevolg van harde landingen te voorkomen. Ik train nu ruim 1,5 jaar onder begeleiding van Rene. Zijn trainingen zijn intensief, uitdagend en specifiek voor de sporten die ik beoefen. Iedere week ga ik weer tevreden naar huis omdat ik het maximale uit mijzelf heb gehaald. Mede door deze manier van training kan ik blessure vrij mijn sport blijven beoefenen. Rene is als trainer aardig, heeft veel kennis, is goed voorbereid en heel betrokken. Sinds dat ik met Rene train is de uitvoering van mijn squat, bend over row en dead lift erg vooruit gegaan. Trainen met Rene geeft niet alleen het gevoel dat je in goede handen bent maar is ook erg leuk”.
Luc Lindeman
“Mijn ervaring met het benfit programma is super goed. Voelde mij na de eerste week al stukken beter. Het zijn lekkere maaltijden, die gevoelsmatig eerder te veel zijn dan te weinig. Via het benfit programma voel ik mij over het geheel beter, een beter vertrouwen over mijn lichaam en een betere conditie. Die mij al met al een fijn gevoel geven.”
Pieter
“Ik was al langere tijd aan het hardlopen toen ik geblesseerd raakte aan mijn knie. De fysiotherapeut raadde mij aan te gaan trainen met een personal trainer om spieren van de knie te versterken. Zo kwam ik bij Martin Kocken terecht. Door zijn enthousiasme en eerlijkheid gaat het niet alleen veel beter met mijn knie maar is mijn hele fysieke conditie sterk verbeterd. Ik kon ook bij hem terecht voor voedingsadvies en raakte daardoor ook nog 8 kilo kwijt. Ik ben al ruim een half jaar op gewicht en dat is voor mij als levenslange jojo’er uniek. Martin supportte mij enorm. Zijn lessen zijn heel pittig maar ook ontzettend leuk en vliegen voorbij zonder op de klok te hoeven kijken (oke soms dan als een oefening heel zwaar is ). Martin heeft ervoor gezorgd dat ik sporten hartstikke leuk ben gaan vinden en hij is de stok achter de deur om vol te houden".
Gea Westerman

Onze partners

Coronel Sports

Vanaf 1 juli gaan de Personal trainers van Your Personal Training bij Coronel Sports te Bunnik aan de slag.

We zijn trots op deze exclusieve samenwerking in deze prachtige Fitnessclub van Coronel Sports.

Heb je een ‘stok achter de deur nodig ‘ , of wil je samen met een leefstijl specialist aan de slag om te werken aan fitheid, kracht, of gezond gewicht?

Stuur een mail naar info@yourpersonaltraining.nl en wij bellen of mailen je terug voor het maken van een GRATIS intake!

Voor meer informatie zie: www.coronelsports.nl

DrukDrukDrukst

DrukDrukDrukst is een full service grafimediabedrijf en bieden totaaloplossingen voor marketing communicatie.
Door de diversiteit kunnen ze altijd de juiste mix van verschillende media aanbieden.
Uw merk is bij hun in goede handen!

Hieronder een kleine opsomming van de vele mogelijkheden die zij u kunnen bieden:

 • Ontwerp en vormgeving in eigen studio
 • Productfotografie
 • Drukwerk en digitaal printen (zowel in full color als zwart/wit)
 • Mailing fulfilment
 • Milieuvriendelijk groot formaat printen
  (rolbanners, posters, gevelbanieren, beursstand, raamfolie, in-store displays, presentatiematerialen etc.)
 • XXL UV vlakbed printer.
  (printen op hout, karton, trespa, glas, spiegels, perspex, foamboard, aluminium, geborsteld aluminium, leer, etc.
  tot een dikte van maar liefst 4,5 cm in een foto-realistische kwaliteit
 • Auto- en gevel belettering, reclameborden etc.
 • Online Media: Websites, apps en Facebook

Voor meer informatie zie: www.drukdrukdrukst.nl

Fysio Vandaag

Heeft u een lichamelijke klacht, problemen met bewegen of een sportblessure opgelopen? Dan is FysioVandaag de specialist voor u! Ons enthousiaste team van deskundige fysiotherapeuten ontvangt u graag in één van onze praktijken in Houten of Leidsche Rijn (Utrecht), waar wij u intensief begeleiden naar een snel herstel.

Voor meer informatie zie: www.fysiovandaag.nl

 

Klaar
Om te beginnen?

Copyright © Your Personal Training