Skip to content

kickboxing

Kickboxing in Houten

Wil jij werken aan je conditie, lenigheid en zelfvertrouwen? Dan is Kickboksen iets voor jou! Kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen kunnen bij ons in Houten kickbokslessen volgen. Of je nu voor het eerst begint met kickboksen of al ervaring hebt met deze vechtsport: met onze gevarieerde trainingsprogramma’s is er een kickboxing training voor ieder niveau.

Afwisselende en uitdagende trainingen

Kickboksen helpt je om je hoofd leeg te maken, een fitter lichaam te krijgen en je conditie op te bouwen. Your Personal training heeft een aparte afdeling Kickboksen hiervoor opgezet. Wij hebben een variatie van Kickbokstraining, Bokszak- circuit training, techniek training. Kijk voor meer informatie over o.a. lestijden op de  website www.kickboxing-houten.nl

Keurmerk en ervaren kickboxing trainers

Kickboxing Houten heeft het Keurmerk van de Vechtsport autoriteit, die toeziet op veilig en verantwoorde lessen en gediplomeerde instructeurs. Met een afwisselende lesopbouw zorgen de trainers er bovendien voor dat elke kickboksles leuk en leerzaam is. En net zo belangrijk; iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau en op een verantwoorde manier meedoen.

Meld je aan voor een proefles kickboxing in Houten

Nieuwsgierig geworden, maar weet je niet zeker of kickboksen iets voor jou is? Probeer het gewoon eens een keer uit, geef je vandaag nog op voor een proefles kickboxing in Houten:

Klaar
Om te beginnen?

Copyright © Your Personal Training