Skip to content

Personal Training

Je beseft dat het belangrijk is om gezond en vitaal te zijn… en te blijven! Er zijn helaas ook genoeg excuses, waardoor je er niet in slaagt om tijd en energie te (blijven) steken in sport en beweging. Wat de reden of het excuus ook mag zijn: de gevolgen liegen er niet om. Een verhoogd risico op overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, stress gerelateerde aandoeningen, waaronder tekort aan energie, een verminderd (zelf)vertrouwen en grote kans op een Burn-out!

Start nu met your personal training!

Bij Your Personal Training ontvang je een op maat gesneden programma, met als doelstelling het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn. De Personal Trainer is daarbij de ‘stok achter de deur’ die je nodig hebt om te komen tot zichtbare en meetbare resultaten.

Van intake naar heldere en meetbare resultaten

Een gratis en vrijblijvend gesprek vinden wij vanzelfsprekend. Vertrouwen is de basis van de samenwerking en een van de belangrijkste pijlers voor succes. We nemen graag de tijd om elkaar te leren kennen. Na het oriëntatiegesprek volgt het intake gesprek waarbij wij:

  • Kennismaken vervolg.

We gaan samen bepalen ; waar sta je nu ? Wat wil je bereiken en hoe pakken we dit samen aan?

  • Invullen en bespreken Leefstijlanalyse.

Met het beantwoorden van een vragenformulier ontstaat er inzicht in gezondheid, en eventuele (fysieke ) beperkingen.

  • Fitheidsprofiel.

Door het afnemen van een aantal (sport) testen krijgen we een fitheidsprofiel.

  • Doelstellingen.

We maken afspraken over trainingen, frequentie, locatie (onze privé studio, aan huis of buiten), voedings en/of coaching trajecten. Indien wenselijk of noodzakelijk volgt eerst doorverwijzing naar arts, fysiotherapeut of diëtist/voedingsdeskundige. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse specialisten.

  • Evaluatie.

Regelmatig bijpraten is van belang! Programma’s worden regelmatig aangepast om de trainingen leuk en afwisselend te houden.

Klaar
Om te beginnen?

Copyright © Your Personal Training