Skip to content

Boksfit

BoksFit: Ontdek de kracht van boksen! šŸ„Š

Wil je fit worden, stress verminderen en je zelfvertrouwen vergroten? Dan isĀ BoksFitĀ iets voor jou! Onze boksfit training combineert de intensiteit van boksen met de voordelen van een full-body workout. En het beste van alles? Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen!

Onze trainers van Your Personal training zijn gecertificeerd door de Nederlandse Boksbond en staan garant voor een deskundige en leuke work-out. In onze trainingsruimte in Houten hebben wij alle faciliteiten w.o. bokszakken, bokspads etc.. Met Boksfit train je Boks technieken en conditie oefeningen op een veilige manier. Er wordt tijdens de training geen direct fysiek contact gemaakt en hierdoor is Boksfit voor iedereen geschikt.

Waarom kiezen voor BoksFit?

  • Kracht en uithoudingsvermogen: Boksen is een geweldige manier om je spieren te versterken en je conditie te verbeteren.
  • Stressvermindering: Laat je dagelijkse zorgen achter je terwijl je op de bokszak ramt.
  • Zelfvertrouwen: Voel je sterker en zelfverzekerder na elke training.
  • Calorieverbranding: Boksen is een effectieve manier om calorieĆ«n te verbranden en gewicht te verliezen

Ā 

Waarom kiezen voor Your Personal Training?

  1. Kleine Groepssessies: Ervaar de kameraadschap van onzeĀ small group training. Train samen met gelijkgestemde individuen die elkaar motiveren en inspireren. Het is niet alleen een workout; het is een community!
  2. Deskundige Begeleiding: Onze gecertificeerde trainers biedenĀ individuele aandachttijdens elke sessie. Van de juiste vorm tot effectieve technieken, wij staan voor je klaar.
  3. Plezier en Variatie: Zeg vaarwel tegen saaie routines! Wij houden het spannend met diverse workouts, waaronder krachttraining, HIIT, yoga en meer.
  4. Resultaatgericht: Wij meten succes aan jouw vooruitgang. Of je nu een beginner bent of een atleet, wij zijn vastbesloten om echte resultaten te behalen.

Sluit je vandaag aan bijĀ Your Personal TrainingĀ en plan je eerste sessie!

Klaar
Om te beginnen?

Copyright Ā© Your Personal Training