Skip to content

Angelique Versluis, klachtenbehandelaar en (sport)masseur

Wil je af van pijnklachten en/of een beperking in bewegen?
Wil je sneller herstellen na en/of beter presteren bij (sport)activiteiten?
Wil je even uit je hoofd en een ontspanmoment?
Dan vind je bij Chill Massage wat je zoekt!

Ik ben Angelique Versluis, klachtenbehandelaar en (sport)masseur. In 2009 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en heb vele jaren gewerkt in de revalidatiesector binnen de (complexe) orthopedie, chronisch pijn en complexe hand- arm- en schouderproblematiek.
Naast deze functie heb ik mij in de loop der jaren ook ontwikkeld tot klachtenbehandelaar en (sport)masseur door het volgen van een diversiteit aan opleidingen en cursussen. Mijn ervaring als ergotherapeut is hierbij een waardevolle toevoeging om ook tips en adviezen ten aanzien van houding en beweging te kunnen geven. Na een tijd als freelancer aan de slag te zijn geweest heb ik sinds januari 2021 elke donderdagmiddag en -avond mijn eigen praktijk Chill Massage in de praktijkruimte bij Your Personal Training te Houten.

Mijn passie en missie is om mensen te helpen van belemmerende klachten af te komen en de klachten weg te houden.

Jij en je lijf zijn uniek. Om deze reden geef ik al mijn behandelingen op maat door af te stemmen met jou. Op basis van jouw klachten en verhaal gebruik ik die elementen uit mijn ‘rugzak’ die jou echt verder kunnen helpen.

Heb je last, twijfel niet en app/bel/mail voor een afspraak!

Angelique
Chill Massage
06-38759704 / www.chillmassage.nl / info@chillmassage.nl

Copyright © Your Personal Training