Skip to content

Groots dankbaar

Bij dezen citeer ik Ralitsa die bij mij in behandeling is voor haar rugklachten. Hier word ik zo gelukkig van, mensen helpen om weer pijnvrij te kunnen bewegen.

“Groots dankbaar en geholpen door Brian in een aantal sessies met mijn pijnlijke heup(zenuw) klachten! Wat zeer onschuldig begon als een verrekt spiertje in mijn been bleek een veel groter probleem te zijn en niet meer zo onschuldig.

Een medisch traject beginnen met een zenuwpijn in je heup kan met gemak gezegd worden dat het een van de meest rampzalige toestanden is die je kunt krijgen. Een gebrek ergens in de spieren/zenuw is immers lastig te zien op röntgenfoto’s/MRI scan en het duurt lang voordat je echt een diagnose hebt, laat staan een gericht behandelplan of dat je in de tussentijd enigszins van je pijnklachten af kan komen. In tegendeel, de boel verergert vaak juist met de dag.

Toevallig ben ik met Brian in contact gekomen en hij vroeg naar mijn fysieke klachten en waarom ik niet rechtop kon staan en lopen. Na enige conversatie paste Brian een bepaalde techniek van losmaken toe op mijn grote bilspier, ook wel de piriformus, die ik in eerste instantie even heftig ervoer, maar daarna wel maakte dat ik beter rechtop kon staan en lopen. Ook activeerde Brian een tal aan triggerpoints in mijn lage rug waardoor ik gemakkelijker in beweging kwam.

Dit had ik de weken ervoor echt niet kunnen bereiken met de normale oefeningen en zelfs pijnstillers. Ook heb ik een betere pijnvrije nacht gehad daarop. Na een aantal van deze sessies en oefeningen die Brian mij voorschreef heb ik absoluut verschil gemerkt. Daarnaast voel ik mij erg op mijn gemak bij Brian vanwege zijn kalme en kundige houding. Hij laat mij op een eenvoudige wijze zien hoe mijn lijf functioneert en dat het totale plaatje van belang is. Mentale en fysieke gezondheid gaan gepaard, hand in hand, en daar ben ik mij nu veel meer van bewust. Brian, erg bedankt voor je hulp en kunde!”                      

Leer niet met pijn te leven. Wil jij ook weer pijnvrij kunnen bewegen. Stuur me dan een mailtje. 

info@fitbybrian.com
www.fitbybrian.com

Fit for Brian
Brian

Copyright © Your Personal Training