Skip to content

Het succesverhaal van Annie…

Ik ben begonnen aan zeer afwisselende trainingen en met succes!

In maart 2014 ging ik opzoek naar een personal trainer bij mij in de buurt. Ik kwam terecht bij Your Personal Training. Voor mij was heel fijn dat de Personal Trainer ook aan huis kon komen. Mijn doel, op dat moment, was een goede conditie op te bouwen om fit een operatie in te kunnen gaan. Samen met Martin Kocken ben ik begonnen aan zeer afwisselende trainingen en met succes!

2 maanden na de operatie was ik voldoende hersteld en ben ik weer gaan trainen met Martin. Deze keer, naast de Personal Trainingen, ook een Bootcamp in groepsverband. Het nieuwe doel werd verschillende evenementen kunnen lopen. De lat wordt steeds hoger gelegd! Van dam tot dam loop, tot straks in oktober de halve Marathon van Amsterdam. Wat wordt het volgende evenement?

Wil jij ook ervaren hoe het is om met een van onze Personal Trainers te werken? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles! Klik Hier

Copyright © Your Personal Training