Skip to content

Het ultieme doel

Eind december 2021 bij Rob begonnen aan de personal training met als ultiem doel fitter worden en gewicht verliezen. Dit moest wel gecombineerd met mijn hobby wielrennen en een veeleisende baan als manager bij een Amerikaanse verzekeraar. Nu 3 maanden verder ben ik al 10 KG afgevallen! Voel ik mij fitter en heb ik gisteren het eerste tussendoel gerealiseerd het uitrijden van de Ronde van Vlaanderen (@&%KM/2500HM). Rob weet als geen ander de combinatie te leggen tussen mijn bestaande sport en fitness. De afgelopen 3 maand werd ik met veel fun en gerichte oefeningen in mijn hele lichaam sterker (FTP270W-FTP313W). Fietsen kon in de winter minder en het resultaat als hierboven is dan ook met dank aan zijn training die de basis legt voor mij Wielerseizoen. Ik kijk uit naar de trainingen de komende tijd om verder te werken aan het ultieme doel. Ik wil Rob aanbevelen aan iedereen die fitter wil worden en/of dit wil combineren met een andere sport zoals wielrennen. Voor mij is het een succes!

Copyright © Your Personal Training