Skip to content

Loïs’ motto “Train je fit!” is dus onder haar begeleiding goed gelukt!

Review

Tijdens mijn tweede zwangerschap vatte ik het plan op om na de geboorte van mijn kind met een personal trainer aan de slag te gaan om weer fitter, slanker, energieker te worden. Maar de eerste stap zetten om een afspraak te maken vond ik lastig, omdat het eerst voelde alsof ik dan toegaf dat ik het niet alleen kon. Maar nu, vier maanden later, ben ik ontzettend blij en trots dat ik het gedaan heb!

Toen mijn kleintje vier maanden was, ging ik met Loïs aan de slag. Met twee keer in de week trainen en het volgen van een voedingsschema merkte ik al snel dat mijn lichaam slanker en ook sterker werd en dat ik meer energie had. Loïs heeft mij hierin uitstekend begeleid. Ze geeft afwisselende trainingen, waar een goede opbouw in zit; heeft oog voor wat bij de sporter past, qua (zwaarte van) oefeningen en manier van motiveren; heeft mij mijn grenzen laten verleggen en mij uitgedaagd. En daarbij is Loïs vriendelijk, open, positief en enthousiast, waardoor ik mij bij haar op mijn gemak voelde (en het alleen stil viel tijdens de training als ik buiten adem was ;)).

Loïs’ motto “Train je fit!” is dus onder haar begeleiding goed gelukt! Tegenwoordig word ik zelfs onrustig als ik een paar dagen niet gesport heb…

Copyright © Your Personal Training