Skip to content

Menno is een prettige en betrokken trainer

Review

Menno is een prettige en betrokken trainer. Vanaf het begin houdt hij goed in de gaten wat je als persoon qua training aan kan. Hij zorgt ervoor dat je telkens weer een training hebt die aansluit op je persoonlijk niveau en zorgt ervoor dat dit niveau elke training weer stijgt. Hij houdt goed in de gaten hoe jij als persoon de oefeningen uitvoert en helpt je deze zo goed mogelijk uit te voeren. Hij let op je houding, de algehele bewegingen en probeert deze, indien nodig, met andere oefeningen te corrigeren. Op het moment dat je er even helemaal doorheen zit, is Menno er om je door deze moeilijke momenten heen te slepen. Hij motiveert je om steeds iets verder door te zetten en stelt samen met jou een bepaald doel voor ogen.

Menno heeft wel eens gezegd dat wat hij het belangrijkst vindt is dat degene waarmee hij traint een goed gevoel heeft. Dat de persoon door zijn trainingen het gevoel heeft fitter te zijn, gemakkelijker bepaalde bewegingen kan maken en over het geheel zich fysiek beter voelt. Daarnaast is het belangrijk mentaal de uitdagingen beter aan te kunnen, zodat men beter om kan gaan met stressvolle momenten. Een persoon dat zich geheel fitter en zo sterker voelt kan hier ook beter mee omgaan. 

Menno weet dit ook met zijn trainingen te bereiken. Ikzelf ervaar telkens dat ik fysiek grote vooruitgang heb gemaakt en beter de zaken kan doen die ik leuk vind, als ook die zaken die ik moet doen. Dit zorgt voor een ontzettende boost in zelfvertrouwen en daarnaast is het fijn om dagelijkse activiteiten beter te kunnen volhouden en uitvoeren. Over het geheel voel ik mij fysiek beter en kijk daardoor anders naar mijzelf. Het geeft mij als persoon veel meer energie en het gevoel veel meer aan te kunnen. Dit helpt mij ook tijdens de stressvolle periodes. Ik voel mij over het geheel beter, heb meer vertrouwen in eigen kunnen en weet dat ik altijd meer aankan dan ik vaak zelf denk. De trainingen met Menno hebben mij fysiek, maar ook vooral mentaal sterker gemaakt waardoor ik beter in het leven sta.

Pieter

Copyright © Your Personal Training