Skip to content

Pijnvrij dankzij Mylogenics

“Volledig pijnvrij wintersporten na maanden lange rugklachten met behulp van Mylogenics”.

Volledig pijnvrij dankzij  Mylogenics

Lees hieronder het geweldige verhaal van Inge en haar ervaringen met de Mylogenics behandelingen van Tommy van Hees van Jouw TOPvorm:

Al enkele maanden had ik al flinke pijn aan mijn rug. Mijn trainingen met personal trainer Loïs waren al aangepast met oefeningen die geen belasting waren voor mijn kwaal. Op zich was er redelijk mee te leven. Tótdat ik eind februari 2017 op wintersport ging… Slechte bedden in het appartement en je rug iets teveel belasten met skiën maakte dat ik in maart naar de fysiotherapeut ging. Het duurde even, maar uiteindelijk was de pijn zo goed als weg. Tenminste dat dacht ik…. Maar één verkeerde beweging en de pijn zat er toch weer. Begin november kwam ik via mijn trainster bij Tommy van Hees van Jouw TOPvorm in IJsselstein terecht. Zij had goede ervaringen met deze behandeling en met het oog op de aanstaande wintersport wilde ik wel een gokje wagen. Tommy gaf duidelijk aan dat hij ongeveer vier behandelingen nodig zou hebben om de klacht helemaal te verhelpen of dat na die vier behandelingen zou blijken dat deze behandelmethode niet zou passen bij mijn klachten. Gelet op de duur van mijn rugklachten en alle eerdere behandelingen bij de fysiotherapeut was het voor mij eigenlijk mijn enige hoop. Tommy kijkt niet alleen waar de klacht zit, maar ook naar wat het ontstaan van de klacht is. Bij mij bleek deze uit mijn bil/heup te komen. Eerlijk is eerlijk… de behandelingen zijn niet pijnvrij. Na de eerste behandeling merkte ik langzaam al verschil. Ik had zowaar een volledige pijnvrije dag gehad! Na elke behandeling ging het een klein stukje beter en uiteindelijk was ik nagenoeg pijnvrij. Ik kon weer mijn kinderen optillen, met ze stoeien en langzaam aan weer pijnvrij hardlopen en trainen. Toch voelde het af en toe nog niet helemaal lekker en ben ik nog een keer extra bij Tommy langs geweest. Daarna voelde mijn rug volledig los en pijnvrij! Op naar de wintersport! Wat heb ik genoten van het skiën! Inmiddels ben ik weer drie weken terug en ben ik weer volledig aan het trainen. Pijnvrij natuurlijk! In juni ga ik mee doen met de Strong Viking obstacle run. Een uitdaging die ik drie maanden geleden nog niet durfde aan te gaan vanwege de rugpijn. Nog elke dag besef ik dat ik weer een pijnvrije dag heb!

Heb jij, óf ken jij iemand die net als Inge ook al een tijd last heeft van pijnklachten waarbij de huidige therapieën niet werken?

Laat dan een reactie achter, tag hem of haar in dit bericht of neem contact op via de website: www.jouwtopvorm.nl/contact

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in TOP vorm!

Tommy van Hees

Copyright © Your Personal Training