Skip to content

Ralph vertelt zijn ‘succes’ verhaal!

“Ik begon mijn scherpte te verliezen als ondernemer en als partner. Teveel werken met het hoofd terwijl er fysiek steeds minder gebeurde. Ik deed nog wel tennis en kitesurfen, maar tennissen kon maar 1 keer in de week en kitesurfen is toch zeer afhankelijk van het seizoen. Ik ging me steeds minder fit voelen, dus tijd om in te grijpen.

Het sleuren aan apparaten en voor een spiegel gewichten pushen, dat is mij nooit goed bevallen. Via de site www.yourpersonaltraining.nl ben ik via de eigenaar Rob, bij Ron terecht gekomen. Gedurende de eerste 10 lessen ben ik er achter gekomen dat ik heel veel spieren onbenut heb gelaten. Daar ben ik op een pijnlijke en toch plezierige wijze achter gekomen. Het buiten trainen bij het complex van Downunder is daarvoor een uitstekende omgeving.

Na een paar lessen hebben we het kickboksen aan het arsenaal toegevoegd. En ineens werd ik bloedje fanatiek. De stimulerende en respectvolle houding van Ron daagt je uit, zonder dat je het idee hebt dat je tegen je wil in wordt opgefokt. Daardoor voelde ik me al snel fitter, ook mentaal, en maakte ik ongemerkt behoorlijke progressie. Een uur vliegt dan ook te snel voorbij.

Ik kan iedereen die zich fitter wil voelen, Your Personal Training aanraden. Ervaren trainers die zich blijven ontwikkelen om beter te worden in hun vak en die met respect voor jou, je begeleiden naar het lekkerder in je vel zitten. Ik ben in ieder geval lekker in beweging gekomen! Bedankt Ron!”

Copyright © Your Personal Training