Skip to content

Review

Afgelopen jaren werd ik steeds een stukje zwaarder, en vond ik sporten steeds minder leuk. Ik heb verschillende sporten geprobeerd, maar stopte telkens vanwege klachten of het simpele feit dat ik het sporten echt niet leuk vond.

Uiteindelijk besloot ik om met een personal trainer aan de slag te gaan om af te vallen en om hopelijk wat meer plezier in het sporten te krijgen. Zo kwam ik bij Coen terecht. In februari ben ik begonnen, eerst nog wat onwillig om mijn eetpatroon te veranderen en met veel moeite om zelf naar de sportschool te gaan.

Coen communiceert duidelijk over welke voeding goed is en wat niet en zorgt ervoor dat ik zelf ben gaan nadenken over wat ik wel en niet kan eten. Ik ga regelmatig op vakantie of heb een etentje, maar ben inmiddels ruim 20 kilo afgevallen en heb voor het eerst in lange tijd weer maat 38.

Omdat niet één training met Coen hetzelfde is ga ik met plezier naar elke training. Al snel ben ik naast de trainingen met Coen zelf ook 2 keer per week gaan sporten. Ik merk dat ik sterker word, meer zelfvertrouwen en meer energie heb. Ik heb dan ook geen seconde spijt van mijn keuze.

Wat mij betreft sporten we op deze manier nog een tijd door!

Copyright © Your Personal Training