Skip to content

Ik wilde meer doen dan fietsen alleen

Review

Omdat ik mezelf een vrij ambitieus wielerdoel heb gesteld dit jaar, wilde ik meer doen dan fietsen alleen. Toen ik me meldde bij de sportschool, bleek Brian mij als personal trainer te kunnen helpen dat doel te bereiken. Door specifiek op kracht en mobiliteit te trainen, worden mijn effectiviteit en uithoudingsvermogen op de fiets flink verbeterd. En wie had dat gedacht: ik heb er nog plezier in gekregen ook! Brian kent de ins en outs van het trainen en het effect daarvan op spieren en gewrichten. Hij weet problemen te benoemen en oplossingen aan te dragen en je te stimuleren het beste uit jezelf te halen. De toevoeging ‘personal’ meer dan waard! Fit by Brian – Jouw personal trainer in Houten én Utrecht

Anouk

Klant van Brian Smeulders

Fit by Brian РJouw personal trainer in Houten ̩n Utrecht

briansmeulders@gmail.com

Copyright © Your Personal Training